Blog

kakav buket pokloniti devojci

Kakav buket pokloniti devojci?

Pet predloga u zavisnosti od prilike

Kakav buket pokloniti devojci često se nameće kao pitanje na koje muškarci nemaju odgovor. Jasno im je da žele da obraduju i iznenade, ali ne i kako. Svesni su da je cveće svevremeno, da je umelo da obraduje devojku kako pre tri stotine godina, tako i danas, ali ne znaju na koji način da izaberu pravo.

Naša online cvećara će vam pomoći da izaberete najbolje. Ujedno, dostavom će omogućiti da ukoliko ste u gužvi sve poručite preko interneta i da vam stigne na željenu adresu u željeno vreme.

Buket cveća i libido

Buket cveća za devojke ne predstavlja samo znak pažnje, već im može povećati i libido. To je rezultat jednog istraživanja sprovedenog u Francuskoj pre nekoliko godina. 

Prema rezultatima tog istraživanja 63% devojaka starosti od 18 do 24 godine i 50% žena mlađih od 65 godina reklo je da buket koji dobiju od partnera povećava njihov libido.

Povećanu želju za vođenjem ljubavi nakon dobijenog cveća ima i 62% žena koje su sa stalnim partnerom u vezi najmanje tri godine. Čak i nakon 10 godina veze, kupovina buketa podići će želju za seksom kod skoro polovine anketiranih, tačnije kod 48%.

Ipak, većina devojaka je rekla da ih takav gest neće ubediti da im je partner veran, ali i da ovakvi znakovi pažnje utiču na to da one ostanu verne. 

Rezultati ankete su zanimljivi, ali još nemate odgovor kakav buket pokloniti devojci. On stiže u nastavku teksta.

Odabir cveća zavisi od povoda

Kada razmišljate o tome kakav buket pokloniti devojci promislite o prilici za koju cveće poklanjate. Da li je to neobavezni znak pažnje, njen rođendan, da li cveće poklanjate da je obradujete ili kao znak izvinjenja, koju poruku želite da pošaljete?

Govor cveća nam je poznat s toga vam donosimo predloge za kupovinu cveća u zavisnosti od povoda.

Buket za prvi sastanak

Prvi sastanak s devojkom jedan je od najuzbudljivijih događaja. Sa zebnjom, nestrpljenjem, ali i radošću čekaju ga i momci i devojke. Ovo je idealna prilika da devojci cvećem pokažete da vam se dopada, ali pažljivo birajte buket.

Buket za prvi sastanak ne treba da bude ogroman. Naša preporuka je da izaberete neki od moderno dekorisanih buketa iz naše online ponude. Ukoliko se ipak odlučite za ruže, neka ne budu crvene. Njima biste poručili da odmah želite ozbiljnu vezu. To nužno nije loše, ali može uplašiti devojku. Za početak je da ruže budu nežnih boja, ružičaste ili bele, da joj pokažete da vam je stalno, da vam se dopada, ali i da je poštujete.

buket cveća

Cvetni aranžman za romantično veče

Kada planirate romantično veče onda izbor neće biti težak. Već ste neko vreme zajedno, pokazali ste osećanja jedno drugom, veza napreduje i zajedno provodite sve više vremena.

Kakav buket pokloniti devojci za tu priliku? Naš predlog je da to bude bogati cvetni aranžman. 

Možete izabrati neki od cvetnih aranžmana sa slatkišima ili sa pićem. Cveće će vam ulepšati prostor, kako izgledom tako i mirisom. Pustite neki romantični film, uživajte u čokoladicama, koje su deo cvetnog aranžmana. Nazdravite i penušavim vinom, opustite se i odlično se provedite zajedno.

cvetni aranžmani

Crvena ruža kao znak najveće ljubavi

Crvena ruža je poklon kojima govorite da je volite. Ona je simbol želje i izraz strastvene privlačnosti. U našoj ponudi ruže možete kupiti u raznim oblicima. Imamo crvene ruže u kutiji, ruže u vidu bogatih cvetnih aranžmana, bukete ruža, kao i najpopularniju 101 ružu.

101 crvena ruža

101 ruža crvene boje govori da ne možete da zamislite život bez nje. Ovo je cveće koje se poklanja u raznim prilikama, ali mu je poruka uvek ista. I uvek oduševljava!

101 ruza u drvenoj beloj kutiji - poklondžija - online cvećara - dostava cveća Beograd 24/7

XXL buket za diplomiranje

Kakav buket pokloniti devojci kada diplomira? Bogat! Veliki! Da joj poručite da ste ponosni na nju. Da vam je izuzetno drago što je uspešno završila jedno razdoblje svog života.

Ovi buketi su veliki, gotovo u ljudskoj veličini, zato i nose naziv XXL buketi. Veoma su popularni u cvećarstvu u poslednje vreme. To i ne treba da čudi jer su zaista prelepi. Mogu biti napravljeni od jedne, ili od različitih vrsta cveća.

XXL buket od različitih vrsta ruža biće odličan izbor za diplomiranje i divan dar za vašu devojku.

xxl buket sa crvenim ružama - Dostava cveća Beograd - online cvećara - gift shop

Buket za izvinjenje

Kakav buket pokloniti devojci u znak izvinjenja morate izabrati sami u zavisnosti od toga koliko ste zgrešili.

Ukoliko je zaista volite i iskreno se kajete s buketom od 101 ruže ne bi trebalo da pogrešite. I bogat cvetni aranžman s pićem i slatkišima neće biti loš izbor. Slatkiši će joj podići raspoloženje, a ako vam oprosti možete i da nazdravite „za vas“.

Ukoliko je vaš „greh“ sitnije prirode, možda se izvučete i s lepim cvećem u kutiji.

101 ruža

Dostava cveća u bilo koje vreme

Ono što je bitno da zapamtite je da dostavu radimo 24 sata, sedam dana u nedelji. Dostava je brza, sigurna i pre svega tačna, tako da će cveće koje darujete sigurno biti na željenoj adresi u ugovoreno vreme.

Дели овај пост


sr_RSSerbian