Blog

101 ruža

Zašto se kupuje 101 ruža?

Ako se pitatate zašto se kupuje 101 ruža i u kojim prilikama je najbolje da ih poklonite obavezno pročitajte ovaj tekst. Saznaćete zbog čega je ovaj cvetni aranžman tako poseban i zašto već vekovima oduševljava sve devojke.

Zašto se kupuje 101 ruža? –  101 ruža je buket cveća o kome devojke maštaju. Retko koja je imala prilike da zaista dobije ovaj cvetni aranžman, koji se uglavnom viđa u filmovima. Sada, sve češće i na Instagramu. Prelepo izgleda, oplemenjuje prostor, fotogeničan je… Nema devojke koja svoju radost kada ga dobije neće podeliti na društvenim mrežama.

U dosadašnjem radu prodali smo ogroman broj buketa od 101 ruže. Primetili smo da postoje situacije zbog kojih se najčešće kupuje 101 ruža. Ovo su neke od njih:

Da se osvoji devojka

Momci su od pamtiveka tokom udvaranja devojkama poklanjali cveće. Čim se ta praksa ne menja, znajte da „radi pos’o“. 

Ipak, pazite kome poklanjate 101 ružu. Sigurno ne želite da budete jedan od onih likova koje sve devojke „muva“ na isti način. Izborom 101 ruže, odnosno elegantnim cvećem u tolikom broju, pokazujete svoje ozbiljne namere. Zato ne bi trebalo da ih šaljete bilo kojoj, već isključivo za vas posebnoj devojci.

Naš predlog je da ovaj prvi buket bude 101 roze ruža ili kombinacija crvenih i roze ruža. Da joj pokažete da vam se dopada i da vam je stalo do nje. Izborom 101 crvene ruže rizikujete da se uplaši i da pomisli da žurite. 

101 ruza u kutiji - dostava cveća Beograd - Online cvećara & Gift Shop Poklondžija

Da se učvrsti ljubav

Slanjem 101 crvene ruže prenosite poruku „Ti si moja jedina ljubav!“ Ovo je idealan dar iznenađenja za godišnjicu ili Novu godinu. Sjajan je i za Dan zaljubljenih, posebno ako ste već godinama zajedno. Jednostavno divan poklon i bez posebnog povoda, osim vaše ljubavi.

101 crvena ruža je odličan poklon kada želite da učvrstite vašu ljubav, da je osnažite i podgrejete.

Zamislite samo kad joj stigne, pa krene da zove prijateljice, majku i sve redom osobe oko sebe i javlja kakav je poklon dobila. Leptirići u stomaku će joj zbog vas sigurno ponovo zalepršati.

101 ruža za izvinjene

Volite se, ponekad se i posvađate, ali ovaj put ste zaista zabrljali i pitanje je da li će vam oprostiti. Ne želi da je vodite na večeru, ma ne pada joj na pamet ni da s vama razgovara. Svesni ste da će običan buket cveća koji joj kupite završiti u kanti. Zato smišljate šta biste mogli uraditi kao provi korak ka pomirenju.

Rešenje je 101 ruža kao znak izvinjenja. Najbolje da to bude 101 crvena ruža, da joj pokažete da je ipal volite. Verujte nam, neće ih baciti. Aranžman će biti toliko lep, a ona obradovana, da će, iako i dalje ljuta, ipak pristati da razgovara s vama. Na ceduljici možemo napisati poruku koju joj šaljete i aranžman dostaviti kada se najmanje bude nadala.

Poklanjanjem 101 ruže za izvinjenje imate veliku šansu da vam bude oprošteno.

Da se proslavi važan događaj

Proslava važnih događaja, kao što su venčanja, krštenja, devojačke večeri ne mogu proći bez cveća. Ipak, ne kupuje se baš buket od 101 ruže za sve te prilike.

101 roze ruža je buket koji često kupuju muževi svojim ženama, da ih dočeka pri izlasku iz porodilišta. Tada, dok su žene još uvek u hormonskom disbalansu zbog nedavnog porođaja, ovaj buket izaziva takav izliv pozitivnih emocija. Buket divno miriše i dodatno ulepšava prostor u kome će proširena porodica boraviti.

Važan događaj u kome smo primetili da se kupuje 101 bela ruža je proslava poslovnog uspeha. Najščeće je to diplomiranje, masteriranje, doktorat, ali i otvaranje nove firme, poslovna nagrada, unapređenje na poslu. Tada 101 ružom, za koju god boju da se odlučite, poručujete da ste izuzeto ponosni i da vam je srce puno što je tako uspešna osoba deo vašeg života.

101 ruža za ukazivanje poštovanja

Nedavno je jedan mladić naručio tri cvetna aranžmana od 101 ruže. Kupio je jedan sestri, jedan majci i jedan baki. To su, kako nam je rekao, tri najvažnije osobe u njegovom životu. Buketima od po 101 bele ruže želeo je da im ukaže poštovanje i zahvalnost za sve godine što su bile uz njega u najvažnijim i najtežim trenucima njegovog života. 

Sve bukete smo dostavili na tri različite adrese i već pri dostavi videli neopisivo iznenađenje na njihovim licima. Kasnije nam se mladić javio i govorio da je naša dostava izazvala suze radosnice kod sve tri i neopisivu sreću kod njega što ih je obradovao. To je, kako tvrdi, osećanje koje će pamtiti do kraja života.

Ovu smo vam ispričali jer je 101 bela ruža zaista divan izbor za bliske, drage, osobe. Njime pokazujete da te osobe volite i da ih neizmerno poštujete.

Uvek sveže ruže i sigurna dostava

Sada kada znate zašto se sve kupuje 101 ruža ostaje da izaberete boju. Za koji god buket od 101 ruže da se odlučite pazite da dostava bude tačno na vreme, a cveće neuvelo. 

Mi vam garantujemo da su ruže iz naše online cvećare od kojih su sačinjeni naši cvetni aranžamni sveže ubrane, mirisne i lepe. Dostavu cveća radimo 24 sata, sedam dana u nedelji . Buket od 101 ruže možete dopuniti i nekim od poklona iz naše ponude. Samo ne zaboravite da nam javite reakciju.

Дели овај пост

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


sr_RSSerbian