Blog

Koji poklon kupiti za slavu?

Koji poklon kupiti za slavu – pitanje je koje se svima stalno iznova nameće kada krene sezona slava. Krsna slava jedan je od najvažnijih praznika u godini za osobe koje slave svog sveca.

Sigurno ne želite da budete među većinom koja će svratiti u najbliži market i kupiti prvo vino s rafa i staviti ga u uskrasnu kesu, prvu s reda na istom tom rafu. Budite originalni.

Top 3 predloga za najbolji poklon za slavu

Zato smo odlučili da vam pomognemo. Detaljno smo pregledali našu ponudi i donosimo vam predloge za najbolji poklon za slavu. Nakon ovih top 5 predloga više nećete imati dileme šta ćete predati domaćinima uz reči: „Srećna slava. Da slavite još dugo godina u zdravlju i veselju“.

A znate šta će se desiti? Domaćini će biti oduševljeni vašim poklonom.

I Najbolji poklon za slavu – kvalitetno piće

Najbolji poklon za slavu, s kojim nikako ne možete pogrešiti svakako jeste kvalitetno piće. Međutim, kao što smo već rekli, to ne treba da bude bilo kakvo piće.

Aranžman s viskijem, tompusom i čokoladom je, na primer, sjajan izbor. Posebno ako prvenstveno idete na slavu kod muške osobe.

Sličan efekat ostvarićete i ukoliko na slavu donesete viski i čokolade u drvenoj kutiji. Ovaj poklon sadrži i veliku vinsku čašu, koja može biti i dekorativna, ispunjenu sitnim čokoladicama.

U oba slučaja za piće je izabran kvalitetni Jack Daniel’s kao i vrhunska J. D. Gross čokolada.

II Cveće za slavu- ali ne bilo kakvo

Cveće je uvek dobar izbor kada se pitate koji poklon kupiti za slavu. Ponuda naše online cvećare je prilično bogata. U zavisnosti od toga da li kod nekoga idete prvi put na slavu ili ne izbor je zaista veliki.

Cvetni aranžman

Cvetni aranžman je možda i najbolji poklon za slavu. Kako smo već pisali, na slavu se obično nosi vino, ili neko drugo alkoholno piće. Cvetni aranžman ga sadrži. Vaš poklon će biti drugačiji, a ispoštovaćete sve običaje. Donećete cveće, koje je poželjno u svim prilikama. Donećete i piće, koje se inače donosi. Ali ćete oduševiti sve koji vide vaš poklon.

Cvetni aranžman Dom Perignon Rose je odličan izbor je će omogućiti domaćinima da popiju, pa čak i ponude goste pićem koje do tada verovatno nisu imali u ponudi. Ovaj cvetni aranžman poseban je jer osim jedinstvenog pića sadrži i 17 prelepih ruža. Sve je smešteno u kutiju i ukusno, svedeno dekorisano. Sjajno je to što boja ruža i kutije ne moraju biti kao na fotografiji. Možemo ih prilagoditi vašim željama.

Cvećara Beograd

Još jedan odličan predlog je i voćni aranžman sa penušavim vinom i grožđem. Za vino smo izabrali Fresco Rose, vinarije Kovačević. Uz njega je u aranžman stavljeno i voće: jabuke, kivi, avokado, grožđe, jagode i limun. Ako želite da sadržaj korpe izmenite, nikakav problem, dogovorićemo se!

Voćni aranžman sa penušavim vinom - Kovačević Fresco Rose

Buket cveća za slavu

Koji poklon kupiti za slavu? Ako ne znate, uvek se setite cveća! Tu greške nema. U ponudi imamo fenomenalne bukete, čak i grandiozne u XXL veličini.

Ipak, preporuka je skromniji buket, na primer buket od lizijantusa i hrizantema. Ako smatrate da je to malo da nosite na slavu, uvek ga možete dopuniti pićem iz naše ponude.

buket od lizijantusa i hrizantema

Cveće u saksiji

Cveće u sakciji je još jedan predlog kad ne znate koji šta kupiti za slavu. Ipak, budite obazrivi i ovaj poklon donosite samo osobama za koje sigurno znate da vole cveće. Najbolje onima kod kojih ste već bili, koji imaju dosta cveća u svom domu.

Od povoljnijih možete birati Anutrijum, a od skupljih je Bonsai drvo neprevaziđeno.

Za antrijum se veruje da pospešuje bolje raspoloženje. S druge strane za bonsai drvo kažu da predstavlja statusni simbol.

III Posuđe kao najbolji poklon za slavu

Koji poklon kupiti za slavu – činija za voće, šoljice za kafu, tacna za kolače, čajnici…? Sve navedeno, ali i drugo dekorativno, i istovremeno funkcionalno kuhinjsko posuđe često se mogu naći među slavskim poklonima.

To i ne treba da čudi s obzirom da na slave dolazi mnogo ljudi. Ovi pokloni su veoma praktični jer je i domaćinima potrebno lepo posuđe iz kog će poslužiti goste.

Šoljice za kafu

Nesvakidašnje šoljice za kafu su sjajan izbor za slavu. To nisu obične šolice za kafu kakve možemo videti u svakoj kući. Ovo su lepe i pre svega izuzetno kvalitetne šolice koje će dugo trajati. Predlažemo kombinaciju šoljica i rama za sliku ili fantastični set roze šoljica sa aromatičnom svećom.

Prelepi čajnik

Za ljude koji vole čaj, čajnik je praktičan, a lep poklon. Poklonite ga i biće im to možda čak i najlepši poklon za slavu. Ujedno, kada god iz njega budu sipali čak setiće se vas. Pominjaće vas i svaki put kada nekome od gostiju iz ovog čajnika budu služili čaj. Zaista je prelep, a dolazi u kutiji sa divnim, mirisnim cvećem.

poklon za devojku sa ružama

Čaše za vino

Prelepe vinske čaše mora imati svaki dom. Vinske čaše sa natpisom Mr. i Mrs. svakako su sjajne za mlade parove koji tek počinju da slave krsnu slavu. Odlične su jer uz njih stiže i piće, koje je pravi slavski poklon, a sve je fenomenalno dekorisano. Čaše će biti lep poklon koji će im služiti i kasnije, kada budu sami uživali u romantičnim večerima ili u pijuckanju vina uz neki opuštajući film.

poklon za devojku

Dostava poklona za slavu

Kada odlučite koji poklon kupiti za slavu razmislite i o dostavi.

Dostava poklona za slavu u Beogradu je moguća isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru. Ako vam se naručeno ne dopada, možete nam vratiti nazad bez objašnjenja. Dobićete potpun povrat novca. Poklon možete poslati i direktno porodici koja slavi slavu, uz odgovarajuću poruku.

Na svakom poklonu iz naše ponude možete nešto promeniti ukoliko želite. Na primer bocu pića, čokoladu, balon ili neki drveni natpis. Samo je bitno da kažete odmah pri narudžbini, sve ćemo se dogovoriti.

Дели овај пост

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


sr_RSSerbian