Prodavnica poklona - Poklon za muškarca s viskijem i tompusom

Poklon za muškarca s viskijem i tompusom

11.800,00 RSD

Ovaj poklon može biti dar za voljenu osobu, ali i kao kvalitetan poklon za slavu.

Šifra proizvoda: pm7 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Poklon za muškarca s viskijem i tompusom odličan je rođendanski ili slavski poklon. Sadrži kvalitetno piće – viski Jack Daniels, tompus, ukusne čokoladice, pivo… Aranžiran je u kutiji i ukrašen cvećem, da čini jedan kompletan i neobičan poklon. Možete ga poneti i kada krenete kod nekoga u goste.

Možete ga i dopuniti i nekim drugim ličnim poklonom. Sigurno je da ne morate brinuti kako će ovaj aranžman izgledati. Kreiraćemo ga da bude baš kao na slici, eventaulano ga možemo izmeniti po vašoj želji.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.