Prodavnica poklona - Poklon za muškarca s viskijem i tompusom

Poklon za muškarca s viskijem i tompusom

12.990,00 RSD

Ovaj poklon može biti dar za voljenu osobu, ali i kao kvalitetan poklon za slavu.

СКУ: pm7 Kategorija:

Opis

Poklon za muškarca s viskijem i tompusom odličan je rođendanski ili slavski poklon. Sadrži kvalitetno piće – viski Jack Daniels, tompus, ukusne čokoladice, pivo… Aranžiran je u kutiji i ukrašen cvećem, da čini jedan kompletan i neobičan poklon. Možete ga poneti i kada krenete kod nekoga u goste.

Možete ga i dopuniti i nekim drugim ličnim poklonom. Sigurno je da ne morate brinuti kako će ovaj aranžman izgledati. Kreiraćemo ga da bude baš kao na slici, eventaulano ga možemo izmeniti po vašoj želji.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

sr_RSSerbian

Izaberite najbolju kombinaciju poklona uz cveće!