Prodavnica - Poklon za muškarca – 09

Poklon za muškarca – 09

6.690,00 RSD

Pravi, otmeni i elegantan poklon za muškarca za koji garantujemo oduševljenje. Kada Poklondžija garantuje budite sigurni da nećete pogrešiti.

Šifra proizvoda: pm9 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Elegantan, otmeni aranžman za muškarca za svaku priliku. U ovom aranžmanu nalazi se dobro poznati viski Ballantines, keks i Premier crna čokolada da se gospodin malo zasladi, ali i kikiriki da malo spusti šećer od jako dobre čokolade 🙂 Štapići cimeta su tu da dodatno ulepšaju i zamirišu ovaj otmeni poklon za muškarca, a retro stoni sat je tu da se ne uspava sledeći dan nakon proslave. Kad smo pravili ovaj aranžman mislili smo na sve 🙂

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.