Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 09

Poklon za muškarca – 09

7.990,00 RSD

Pravi, otmeni i elegantan poklon za muškarca za koji garantujemo oduševljenje. Kada Poklondžija garantuje budite sigurni da nećete pogrešiti.

СКУ: pm9 Kategorija:

Opis

Elegantan, otmeni aranžman za muškarca za svaku priliku. U ovom aranžmanu nalazi se dobro poznati viski Ballantines, keks i Premier crna čokolada da se gospodin malo zasladi, ali i kikiriki da malo spusti šećer od jako dobre čokolade 🙂 Štapići cimeta su tu da dodatno ulepšaju i zamirišu ovaj otmeni poklon za muškarca, a retro stoni sat je tu da se ne uspava sledeći dan nakon proslave. Kad smo pravili ovaj aranžman mislili smo na sve 🙂

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

sr_RSSerbian