Poklon set za muškarca – 03

13.990,00 RSD

Tradicionalno medju najboljim poklonima za muškarca se nalazi set sa rokovnikom i olovkom.

Šifra proizvoda: POKLON SET3 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Poklon za muškarca – poklon za njega

Ovaj poklon za muškarca čine rokovnik i olovka upakovani u luksuznu ambalažu postavljenu crnom čojom.

Rokovnik je izrađen od visokokvalitetne goveđe kože, sa blokom veličine B5, ima 330 strana i ukrašen je utisnutim grbom Srbije. Sve je uradjeno u elegantnoj kombinaciji crne i zlatne boje.

Olovka je ručno izrađena, a zatim je pozlaćena i posrebrena. Visok kvalitet olovke kao i njena izrada.

Sa unutrašnje strane poklopca kutije moguće je staviti personalizovanu pločicu sa posvetom, grbom, logom firme, i slično. Za ovakve porudzbine poklona potrebno je da se unapred dogovorimo sve. Najbolje da nas kontaktirate. Za set bez personalizacije možete poručiti bez problema na stranici.

Ovo je jedan evergreen izbor, ili kao se kaže ne možete pogrešiti. Zanimljiv je podatak da u celom svetu, naravno i kod nas, u bilo kom gift shopu ili u predlozima za poklone, u textovima na internetu, ovakvi pokloni za njega su nešto što zaista dokazano radiii. To je dobar i kvalitetan poklon za muškarca jer ne bi toliko dugo godina uvek bio na listi najboljih poklona.

  • Dimenzije: 237 × 290 × 43 mm

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Takođe ovaj poklon možemo poslati i u inostranstvo. Za sve detalje nas kontaktirajte, odgovaramo odmah.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.