Kutija sa rakijom – 02

18.990,00 RSD

Ovaj luksuzan poklon će se najviše uvažavati u kući i za njega će biti odredjeno najlepše mesto.

СКУ: KUTIJA SA RAKIJOM 02 Kategorije: ,

Opis

Luksuzan poklon – Lux pokloni sa rakijom

Luksuzan poklon kutija u kojoj se nalazi jedan od najboljih rakija koju Srbija ima. Kutija je uradjena da liči na škrinje, to su najstariji komadi nameštaja u koji su se smeštale stvari i otvaraju se na gore. Izradjeni su od drveta, što je slučaj i sa našom luksuznom kutijom. Uglovi poklopca imaju magnete kako bi savršeno prijanjala i bila čvrsto zatvorena.

Njen izgled uživo ne može se opisati rečima..

Koriste se za ostavljanje vrednih predmeta, nakita, oružja, novca i slično. Ovo luksuzan poklon će se najviše uvažavati u kući i za njega će biti odredjeno najlepše mesto. Krasi je besprekoran ručni rad, puno uloženog truda u izgled. Na kraju dobija se izuzetna luksuzna kutija, dostojna svake prilike i svakog čoveka.

Na poklopcu kutije nalaze se tri teglice punjene dzemom, medom i ajvarom. Potpuno domaća proizvodnja, tri male bombe najpoznatijih srpskih ukusa.

Pakuje se u ekološku ambalažu specijalo dizajniranu za ovu kutiju. Ovo je naš predlog za poklon poslovnom partneru, poklon za useljenje, venčanje ili bilo koju drugu priliku, elem, to nije svee…

U kutiji se nalazi prirodna prepečenica, rakija šljivovica punjena 2014 godine. Nije loše ni napomenuti da je osvojila maltene svaku nagradu koja postoji kod nas:) Rakija koju treba otvoriti i sa njom nazdraviti najvažnijim momentima u životu.

Kada nestane rakije, ova kutija će služiti za najdragocenije stvari i zauzimaće trajno najlepše mesto u kući.

  • Težina 3.5kg

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Takođe ovaj poklon možemo poslati i u inostranstvo. Za sve detalje nas kontaktirajte, odgovaramo odmah.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.