Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 08

Poklon za muškarca – 08

10.990,00 RSD

Specijalan, otmen i galantan aranžman za muškarca, za svaku priliku!

СКУ: pm8 Kategorija:

Opis

Dva relativno stara i najpoznatija druga u jednoj otmenoj, elegnatnoj crnoj ručno rađenoj kutiji sa mašnom koja poklon diže na viši nivo. Tu su i čokoladice da dodatno upotpune i ulepšaju ovaj otmeni poklon za muškarca. Naravno tu je i čaša za viski, da draga osoba može odmah da iskoristi ovaj specijalan poklon.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

sr_RSSerbian

Izaberite najbolju kombinaciju poklona uz cveće!