Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 02

Poklon za muškarca – 02

11.990,00 RSD

Originalan poklon za muškarca koji voli da popije pa bar i čašu piva samo kad izađe. Svakom muškarcu kada vidi ovaj poklon rekacija je “Wauuu, genijalano!”

СКУ: pm2 Kategorija:

Opis

Poklon za pivopiju

Poklon je napravljen u kvalitetnoj drvenoj kutiji od medijapana i sadrži 28 Heineken piva, i dve Heineken čaše.

Muškarci i pivo su nepogrešiv spoj. Zaista zanimljiv poklon za dečka. Kako bi rekao jedan naš kolega,

“Vidi kad se pojaviš sa ovim na vratima – nema dalje”.

Mislimo da bi reakcija svakog muškarca na ovo bila wauuu. A znamo kakvi su muškarci, samo traže razlog da se hvale. E pa ovim poklonom će imati razloga da se dugo hvališe.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

sr_RSSerbian