Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 05

Poklon za muškarca – 05

9.990,00 RSD

Pravi poklon za muškarca sa dva najpoznatija druga i najdugotrajnim biljkom.

Verujte nam, oduševljenje je zaganatovano!

СКУ: pm5 Kategorija:

Opis

Dva dobra druga koji leže na “plaži” od kikirikija u ljusci, sa najpoznatijim čokoladnim kuglicama koje svi vole, Ferrerom Rocher i keksom sa mrvicama čokolade su predivan poklon za muškarca. Na ovoj “plaži” biljka Eševerija je “stočić” koji se neće “raspasti” tačnije osušiti tako lako. Najlakša biljka za održavanje, a najdugotrajnija, što je jako bitno, jer znamo da muškarci nisu baš neki ljubitelji cveća, ali vole zanimljivosti, tako da kad bude saznao da će ova biljka da mu “čuva kuću” oduševljenje za ovaj poklon će biti još veće. Tu je naravno i ručno rađena drvena kutija u kojoj će moći da drži razne džidžabidže.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

sr_RSSerbian