Prodavnica - Poklon za muškarca viski i čokolada

Poklon za muškarca viski i čokolada

8.270,00 RSD

Šifra proizvoda: pm10 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Poklon za muškarca viski i čokolada u lepom pakovanju. Piće i čokolada su smešteni u lepu drvenu kutiju. Uz njih dolazi i velika vinska čaša ispunjena mini čokoladicama-bombonama. Sve je ukusno aranžirano i dekorisano. Ovaj poklon može biti prijatno iznenađenje za dragu mušku osobu. Možete ga poneti i domaćinu kada krenete u goste.

Potrebno je samo da nas pozovete i kažete gde vam je ovaj poklon potreban. Možemo ga dostaviti na željenu adresu u najkraćem roku.

Ovaj dar možete dopuniti i nekim drugim poklonom. Ono što je sigurno – ne morate brinuti kako će ovaj aranžman izgledati.Napravićemo ga da bude baš kao na slici. Po vašoj želji ga možemo izmeniti. Bitno je samo da se unapred dogovorimo.

Poklon za muškarca s viskijem i tompusom – bitne stvari prilikom kupovine:

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu poklona u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.