Prodavnica poklona - Poklon za muškarca viski i čokolada

Poklon za muškarca viski i čokolada

10.990,00 RSD

Predivan aranžman koji je pogodan za svaku priliku, godišnjicu, rođendan, otvaranje firme, a jako je pogodan i kao poklon za domaćina za Slavu.

СКУ: pm10 Kategorija:

Opis

Poklon za muškarca viski i čokolada u lepom pakovanju. Piće i čokolada su smešteni u lepu drvenu kutiju. Uz njih dolazi i velika vinska čaša ispunjena mini čokoladicama-bombonama. Sve je ukusno aranžirano i dekorisano. Ovaj poklon može biti prijatno iznenađenje za dragu mušku osobu. Možete ga poneti i domaćinu kada krenete u goste.

Potrebno je samo da nas pozovete i kažete gde vam je ovaj poklon potreban. Možemo ga dostaviti na željenu adresu u najkraćem roku.

Ovaj dar možete dopuniti i nekim drugim poklonom. Ono što je sigurno – ne morate brinuti kako će ovaj aranžman izgledati.Napravićemo ga da bude baš kao na slici. Po vašoj želji ga možemo izmeniti. Bitno je samo da se unapred dogovorimo.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.

 

 

sr_RSSerbian