Blog

Kako odabrati poklon za devojku

Kako odabrati poklon za devojku?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pet predloga za savršen poklon

Bliži se vreme praznika, Nova godina, Božić, vrlo brzo i Dan zaljubljenih, a potom i Osmi mart. Ako se u međuvremenu pogodi da slavite i godišnjicu, pa taman bude i njen rođendan, možete biti u ozbiljnom problemu. Ipak, ne brinite, jer mogućnosti su ogromne.

Nemojte da vam kupovina poklona za devojku bude noćna mora, nemogući poduhvat od koga vam pada mrak na oči i koji biste najradije izbegli ili zamolili nekoga da to uradi umesto vas. Pokon za devojku može biti težak izbor, ako ne znate gde da tražite. Finansijski vam ne možemo pomoći, ali u izboru poklona svakako možemo.

Odlično je što sve poklone možete poručiti upravo kod nas i obezbediti da stignu na željenu adresu. Napravite ogromno iznenađenje. Pozvonićemo joj na vrata i doneti poklon kome se nije nadala. Možete to organizovati kada niste tu, ili ako želite, možete biti prisutni, da vidite koliko se prijatno iznenadila. Samo nam kažite koje vreme vam odgovara. Svakako nećemo kasniti.

Kako poklone za bilo koju priliku možete kupiti u našem online Gift shopu, donosimo vam pet predloga za fenomenalan poklon za devojku, koji će je sigurno oduševiti.

Torta za nezaboravni rođendan

Bliži joj se rođendan, a vi ne znate šta da donesete? Znate i sami da se rođendan bez torte ne može zamisliti. Zašto joj onda baš vi tortu ne biste doneli, zašto to ne bi bio deo poklona za devojku?

Znajte da imamo veliki izbor torti. Čokoladne ili voćne, izbor je na vama. Izberite njenu omiljenu, a iz naše bogate ponude pronađite oblik i dekoraciju koja će je oboriti s nogu. Naše torte imaju od 4 do 10 kilograma, tako da će je biti dovoljno za sve čak iako se bude gostilo veliko društvo. Neka baš vaša torta, kako izgledom, tako i ukusom, zaseni sve one koje je devojka imala prethodnih godina. Verujte nam, slikaće je i uz prelepe reči ljubavi i zahvalosti, pohvaliće se na društvenim mrežama.

Buket cveća za prvi dejt

Poklon za devojku na početku veze ne mora i ne treba da ima veliku materijalnu vrednost. Tek ste počeli da se viđate. Želite da je iznenadite, ali ne i da se prepadne. Cveće je uvek dobar izbor. Nikada ne izlazi iz mode, a govorom cveća joj svašta možete poručiti. Ukoliko vam se zaista dopada predlažemo vam jednostavan buket od jedne crvene ruže. Smeran i nenapadan, ali ukusno dekorisan da ne izgleda siromašno, ovaj buket će biti odličan izbor za jedan od vaših prvih sastanaka.

Ako smatrate da je crvena ruža ipak suviše ozbiljna, u našoj ponudi možete pronaći divne bukete od drugog raznobojnog, mirisnog cveća.

Praktičan poklon za Novu godinu

Ukoliko imate praktičnu devojku, koja voli poklone koje će koristiti, kod nas ćete pronaći puno toga. Predlažemo vam da to budu šoljice za kafu ili prelepi čajnici i šolje za čaj, u zavisnosti šta više voli. Topli napici će je svakako ugrejati u zimskim danima, a biće joj i toplo oko srca jer će ih piti iz šolja koje je dobila upravo od vas. Ovakav poklon za devojku dolazi u divnoj kutiji, uz dodatak cveća, kolača, čak i ramova za slike. Izbor je veliki, sami procenite šta će joj se najviše dopasti.

Ispod jelke možete staviti i poklon sa vinom i čokoladom, da zajedno nazdrvite, pa se zasladite u novogodišnjoj noći.

Cveće u kutiji za Dan zaljubljenih

Ukoliko je vaša veza već poodmakla i želite da joj pokažete da vam je izuzetno stalo, onda je veliko cveće u kutiji, u koju osim cveća možete dodati i njeno omiljeno piće, slatkiše ili plišanu igračku, odličan poklon za devojku.

Ako želite da baš ostavite utisak, da to bude glamurozan poklon koji će dugo pamtiti, i koji je retko koja, a možda nije nijedna, njena drugarica u životu dobila, izaberite buket od 101 ruže. Stići će u prelepoj kutiji, koju kasnije može koristiti za čuvanje najdražih stvari, nakita, slika, uspomena. Ako se ujedno potrudite i spremite vam romantičnu večeru, ovakvi cvetni aranžmani učiniće vam Dan zaljubljenih posebnim.

Poklon za devojku za novi stan

Poklon za devojku, kada se useli u novi stan, ili renovira dom, najbolje bi bilo bude nešto što će joj koristiti, ulepšati prostor, a ujedno je i podsećati na vas. To može biti slika iz delova za zid njene spavaće ili dnevne sobe, kao i fenomenalan zidni sat, koji ćete ujedno biti i ukras. Odaberite sliku iz delova ili sat koji će se najbolje ukopiti u enterijer njenog doma.

Ako voli cveće, divan poklon za devojku može biti i saksijsko bilje iz naše ponude. Predlažemo vam drvo života. Samo ime mu kaže da će živeti godinama. Ako želite da budete zaista originalni onda je Bonsai drvo, koje je u modernom svetu statusni simbol, odličan izbor. Ono predstavlja najzanimljivije, a svakako i najskuplje drvo u saksiji na celom svetu. Ujedno ne zaboravite da sve saksijsko cveće iz naše ponude isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem, koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.

Bonus savet

Poklanjajte bez povoda

Dali smo vam brojne ideje za poklone za devojku s povodom, ali ne zaboravite, iznenađenje će biti još veće ukoliko povoda nema. Možete iskoristiti bilo koji do dodadašnjih predloga ili joj doneti fenomenalni, vitaminski voćni aranžman i sigurno nećete pogrešiti. Garantujemo da će svim drugaricama, ali i mamama i tetkama, pričati kako ste je iznenadili. Poklon za devojku, kome se uopšte ne nada, pokazaće joj ono najvažnije, da vam je do nje stalo i da želite da je obradujete zato što vam je jednostavno lepo s njom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Дели овај пост


sr_RSSerbian