Torta Mala Sirena

25.990,00 RSD

Torta Mala Sirena najbolji je izbor za devojčice koje su oduševljene ovom Diznijevom junakinjom i koje se sa njom poistovećuju.

Opis

Torta Mala Sirena

Najbolji je izbor za devojčice koje su oduševljene ovom Diznijevom junakinjom. Mnoge od njih i maštaju da budu sirene.

Torta fenomenalno izgleda. Uvešće decu u podvodni svet. Na njoj je Mala Sirena s lepršavom crvenom kosom i prepoznatljivim repom. Oko nje su morski talasi, morska zvezda, podvodni svet. Torta ima dosta ukrasnih elemenata i odlično će izgledati i na fotografijama. A pre svega, izuzetnog je ukusa, za koji god da se ukus odlučite. S obzirom da je torta na dva sprata, možemo je napraviti u dva ukusa. Vaše je samo da izaberete koja.

Torta Mala Sirena čest je izbor za rođendane devojčica od 4, 5 ili 6 godina.

Ova torta ima 7 kilograma, ali može biti veća ili manja. Odnosno, postoji mogućnost dogovora oko kilaže torte.

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.