Prodavnica - Poklon za devojku – 12

Poklon za devojku – 12

4.890,00 RSD

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pd12 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Cvetni aranžman sa mirisnom svećom

Koko sveća – potpuno prirodna sveća od kokosa napravljena u prirodnoj činiji od kokosa! 100% NATUR. Nešto što ne može da se pronađe u radnjama, vrlo redak primer sveće. Takođe, jedna stvar je sigurna, ne možemo opisati koliko ima dobar i prijatan miris. 

“Pre neki dan je jedna prijateljica ušla u prostoriju i pitala šta to tako miriše. To je bilo prvo pitanje pre samog zdravo – dobar dan. Sveća čak nije bila ni upaljena”, rekla je jedna od devojaka koja ima ovaj fenomenalni aranžman.

Aranžirana je u veštačkom cveću, kako bi mogla da bude idealna i trajna dekoracija nekog prostora, ali postoji mogućnost da aranžiramo sa prirodnim cvećem po želji. Cena je ista! 

Ako želite da vaš poklon nadmaši očekivanja, budite sigurni da je koko sveća pogodak.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu poklona u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.