Poklon za devojku – 12

4.890,00 RSD

Potpuno prirodna sveća od kokosa napravljena u prirodnoj činiji od kokosa! 100% NATUR. Nešto što ne može da se pronađe u radnjama, vrlo redak primer sveće. Takođe, jedna stvar je sigurna, ne možemo opisati koliko ima dobar i prijatan miris. 

Availability: Nema na zalihama SKU: pd12 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Cvetni aranžman sa mirisnom svećom

“Pre neki dan je jedna prijateljica ušla u prostoriju i pitala šta to tako miriše. To je bilo prvo pitanje pre samog zdravo – dobar dan. Sveća čak nije bila ni upaljena”, rekla je jedna od devojaka koja ima ovaj fenomenalni aranžman.

Aranžirana je u veštačkom cveću, kako bi mogla da bude idealna i trajna dekoracija nekog prostora, ali postoji mogućnost da aranžiramo sa prirodnim cvećem po želji. Cena je ista! 

Ako želite da vaš poklon nadmaši očekivanja, budite sigurni da je koko sveća pogodak.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.