Prodavnica - Cveće u kutiji sa roze ružama i balonima

Cveće u kutiji sa roze ružama i balonima

13.590,00 RSD

Šifra proizvoda: ck20 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Ako želite da pošaljete nešto wauu, ovo cveće u kutiji nema konkurenciju sigurno. Kada smo išli da napravimo slike ovog cvetnog aranžma, neverovatno je bilo to koliko su se ljudi okretali i imali pozitivne komentare, puno njih je stalo da pogleda izbliza. Tako da garantujemo da ne možete pogrešiti. Poslali smo i poruku da vidimo kakve su bile reakcije.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.