Držač za ključeve

3.790,00 RSD

Evo jednog sjajnog predloga za poklon. Moderan dekorativan predmet koji će ulepšati svaki dom i ambijent, a i sami znate kako će olakšati svakodnevnu potragu za ključevima i ostalim najbitnijim stvarima.

СКУ: DRŽAČ BULDOG Kategorije: , , ,
Očisti

Opis

Držač za ključeve – Univerzalan super poklon

Držač za ključeve spada u one proste izume koji toliko mnogo olakšavaju svakodnevni život. Koliko puta vam se desilo da tražiite ključeve pre izlaska iz kuće? Znamo, i nama 100 puta, a tako i vašoj voljenoj osobi sigurno nekolicinu puta.

Kao i mi, verovatno ga ni ona nije nabavila, jer pored svakodnevne jurbe i žurbe, ko će još da razmišlja da ga nabavi i tako olakša sebi puno svakodnevnu rutinu.

E mi garantujemo da od kada ovaj poklon udje u kuću, sve te svakodnevne muke će se zaboraviti. Takodje koristiće se sa zadovoljstvom i steći će se još jedna dobra navika, a to je da ključevi budu na jednom msetu.

  • Dimenzije: 21x21x18cm Postolje fi23cm
  • Materijal: Polirezin/Metal
  • Poklon pakovanje: Odlična lepa kutija, koju ćemo mi podići na sledeći nivo ukrasnim pakovanjem i isporukom do vrata.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.

Dodatne informacije

IZABERI BOJU

CRNA, BELA