Prodavnica - Poklon za devojku – 02

Opis

Poklon za devojku sa cvećem u kutiji

Poklon za devojku aranžiran u roze drvenoj kutiji sa fantastičnim setom šoljica i aromatičnom svećom. Wauu zvuči zar ne? Još bolje izgleda uživo!

Ovo je potpuno kompletan poklon za devojku, jer..

Na prvu loptu će je oduševiti boje aranžmana, zatim će ugledati savršen dizaj četiri šoljice i četiri tacne za čaj i kafu, na koje će reći – auuu kakve su! Onda će ugledati i aromatične sveće u nežnim belim teglicama sa blagom strukturom po sebi. Primetiće i u kako je lepoj kutiji napravljen, koju potpisujemo da će nakon rasformiranja aranžmana staviti negde na policu i svakodnevno je koristiti! Jednostavno će se sigurno ODUŠEVITI i reći vam – SVAKA ČAST mnogo mi se dopada.

Zar to nije efekat koji želimo da postignema kada voljenoj osobi dajemo poklon?

Garantujemo da ćete ovim poklonom za devojku dobiti baš ovakvu reakciju!!!

Elem, ima još jedna vrhunska stvar. Šoljice će se izlizati od prekomernog korišćenja, a šta mislite na koga će da misli svako jutro kada iz svojih omiljenih šoljica bude pila kafu?

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu poklona u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.