Poklon za devojku – 02

3.990,00 RSD

Poklon za devojku sa cvećem u kutiji

Poklon za devojku aranžiran u roze drvenoj kutiji sa fantastičnim setom šoljica i aromatičnom svećom. Wauu zvuči zar ne? Još bolje izgleda uživo!

Opis

Ovo je potpuno kompletan poklon za devojku, jer..

Na prvu loptu će je oduševiti boje aranžmana, zatim će ugledati savršen dizaj kutije, koju potpisujemo da će nakon rasformiranja aranžmana staviti negde na policu i svakodnevno je koristiti! Jednostavno će se sigurno ODUŠEVITI i reći vam – SVAKA ČAST mnogo mi se dopada.

Zar to nije efekat koji želimo da postignema kada voljenoj osobi dajemo poklon?

Garantujemo da ćete ovim poklonom za devojku dobiti baš ovakvu reakciju!!!

Elem, ima još jedna vrhunska stvar. Šoljice će se izlizati od prekomernog korišćenja, a šta mislite na koga će da misli svako jutro kada iz svojih omiljenih šoljica bude pila kafu?

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.