Prodavnica - Cars torta (Automobili torta) – za decu – za rodjendan

Cars torta (Automobili torta) – za decu – za rodjendan

10.690,00 RSD

Cars torta (Automobili torta) je torta za decu, napravljena po ugledu na popularni Diznijev crtani film „Cars“. Najčešće je naručuju mame dečaka, ali svakako raduje i devojčice koje vole ovaj crtani.

Šifra proizvoda: tor78 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Cars torta (Automobili torta) je torta za decu, napravljena po ugledu na popularni Diznijev crtani film „Cars“. Crtani je iz delova i deca ga obožavaju. Uglavnom je naručuju mame dečaka, ali nije retko i da neka devojčica poželi ovakvu tortu.

Napravili smo je tako da se vidi planina i staza kojom se automobili (glavni junaci ovog crtanog filma) voze. Na njoj su i dva automobila, crveni trkački – Munja Mekvin (Lighting McQueen) i zarđali, ali pouzdan šleper Mejtera (Mater).

U crtanom, na putovanju kroz celu zemlju, u želji da se takmiči sa dvojicom iskusnih profesionalaca na takmičenju Piston kup, Munja Mekvin će upoznati neobične likove iz ovog malog grada. To su Dok Hadson, Sali Karera i zarđali ali pouzdan šleper Mejtera. Oni će mu pokazati da u životu postoje važnije stvari od trofeja, slave i sponzora.

Ukoliko Cars torta bude vaš izbor sigurno će povesti razgovor o crtanom. Još jednom će se podsetiti vrednosti koje su veoma važne tokom odrastanja – prijateljstvo i pravda.

Ovu tortu možete naručiti u raznoraznim ukusima.

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

S obzirom da je Automobili torta najpre za decu, izaberite onaj ukus koji će se svideti prvenstveno slavljeniku, a potom i njegovim gostima.

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostpan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

(Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično) ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje)