Prodavnica - 101 Ruža – Klasika koja nikada ne izlazi iz mode

101 Ruža – Klasika koja nikada ne izlazi iz mode

21.690,00 RSD

Ne dvoumite se, jednostavno klasika je uvek u modi.

Šifra proizvoda: sto14 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

101 Ruža – Dostava cveća Beograd

101 Ruža u crnoj drvenoj kutiji, klasičnog oblika, koja desetinama godina ne napušta najprestižnije pozicije za najbolje mesto medju poklonima. Aranžman sa kojim ne možete pogrešiti i nemate potrebe previše da razmišljate da li je dobar izbor. Jednostavno, tradicionalno, ovo je fantastičan izbor za 101 ružu.

Kutija može da bude i druge boje, ako imate takve zahteve slobodno nam pre porudzbine to napišite ili jednostavno upišite to u napomenu i biće tako.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
1 based on 1 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
101 Ruža - Klasika koje nikada ne izlazi iz mode (101R14)
Cena:
rsd 18990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock