Poklon za devojku – 10

6.290,00 RSD

Predivan poklon za devojku koja voli da pije čaj. Zasigurno će joj Vaš poklon biti omiljeni i dugo će ga pamtiti jer ovaj neobičan čajnik sadrži šolju kojom će se oduševiti i piti tople napitke iz nje stalno.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pd10 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Poklon za devojku koja voli čaj

Crvene ruže i neobičan čajnik garantovano će obradovati vašu voljenu osobu, posebno tokom hladnih dana.

Čajnik je iz tri dela. Sadrži šolicu, koja zasigurno odmah zauzima titulu omiljene, tacnu i čajnik. Sve to u kombinaciji sa ružama u drvenoj gajbici čini vrlo kvalitetan poklon i svakako nešto nesvakidašnje i bolje od mnogih poklona!

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.