Prodavnica - 101 ruža sa kinder jajima i plišanom igračkom

101 ruža sa kinder jajima i plišanom igračkom

23.070,00 RSD

101 ruža sa kinder jajima je poklon koji obara s nogu.

Uz mnoštvo kinder jaja i neodoljivom igračkom Mini Maus ove ruže u kutiji otopiće i najtvrđe srce. Voljena osoba će sigurno biti oduševljena.

Šifra proizvoda: sto7 Kategorija: Oznake: , ,
Pregled korpe

Opis

101 crvena ruža sa kinder jajima i Mini

101 ruža sa kinder jajima u prelepom cvetnom aranžmanu.

Uz mnoštvo kinder jaja i neodoljivom igračkom Mini Maus ove ruže u kutiji otopiće i najtvrđe srce. Voljena osoba će sigurno biti oduševljena.

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca. 
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 4 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 ruža sa kinder jajima - 07
Cena:
RSD 23070
Dostupnost proizvoda
Available in Stock